Pokémon Team Challenge Qualifier

Wanneer

26/02/2022    
13:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Evenement type

Tijd:  Het toernooi start om  13:00 uur. Zorg dat je voor die tijd aanwezig bent in de discord server en je camera setup klaar is! 
Format:  Standard
Kosten: Gratis!
Prijzenpot: Een playmat voor de winnaar, 1 booster per ronde die je wint.
Rondes: 3 rondes bij 8 of minder spelers. 4 rondes bij meer dan 8 spelers.
Inschrijving: Schrijf je in, claim je plek en laat anderen weten dat je komt. Aanmelden is simpel via de ‘Aanmelden’ knop of inschrijfformulier bij dit evenement.

Dit toernooi wordt remote gespeeld. Dit houd in dat je thuis speelt, en gebruik maakt van het Pokémon Trading Card Game platform om te spelen.  Join onze discord server (https://discord.gg/BGG7jJefQE) voor de pairings, etc.

Welkom bij de Qualifier voor het Pokémon Spellenhoorn team! In totaal zijn er 4 qualifiers. De winnaar van elke qualifier komt in ons team terecht en zal later dit jaar voor ons strijden tegen andere teams!
Daarnaast win je ook nog een playmat. Elke speler die meedoet aan dit toernooi maakt ook nog kans op booster packs. Elke ronde die je wint, verdien je 1 booster pack. Het allerbeste: dit toernooi is gratis om aan mee te doen! Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in en doe mee!!!

De sets die momenteel legal zijn in standard hebben onderaan de kaart de letter D of E staan (en de verdere letters in de toekomst).

Meer informatie is hier te vinden: https://www.pokemon.com/us/pokemon-news/2022-pokemon-tcg-championship-series-season-format-rotation/

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.