Pokémon Speelmiddag + PRERELEASE OEFENDAG

Wanneer

08/02/2023    
14:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

De Spellenhoorn
Wisselstraat 4, Hoorn, Noord-Holland, 1621CT

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Kosten: €2,- Inclusief limonade
Kosten oefendag: €22,- Inclusief build-and-battle kit
Leeftijd vanaf: 8 jaar

Het is verplicht bij aanmelding of in de winkel om een telefoon nummer achter te laten van ouders of verzorgers voor kinderen onder de 12 jaar.

Welkom op de Pokémon Speelmiddag! Op deze middag kan je in De Spellenhoorn het spel Pokémon leren spelen of er nog beter in worden. Wij hebben een Pokémon Professor, die klaar staat om jou en je vrienden het spel uit te leggen en vragen te beantwoorden.

Wij hebben hier decks voor jou klaar liggen, om mee te oefenen. Je kan ook je eigen Pokémon deck meenemen. Wij kunnen je tips geven om je eigen deck nog beter te maken!

Ben je nieuwsgierig? Heb je het spel altijd al eens willen leren spelen? Wordt jij de beste speler van heel Hoorn? Kom dan gauw langs!

ALLEEN VOOR DEZE SPEELMIDDAG! —

Wanneer er een nieuwe set van Pokémon uit komt, organiseert De Spellenhoorn altijd een prerelease! Dit betekent dat een week voordat de producten van de set worden verkocht, mensen al met de kaarten mogen spelen. Dit doen we door middel van een build-and-battle kit, een kleine doosje met een 20 kaarten deck, en 4 boosters. Deze maak je dan open, en kun je toevoegen aan het deck, om zo tegen de andere spelers te spelen.

Dit zijn altijd super leuke evenementen. Heb je altijd al eens mee willen doen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is deze week je kans! De Spellenhoorn, samen met de Pokémon professoren, organiseert namelijk vandaag een PRERELEASE OEFENDAG!! Dat betekend dat je van ons een oude Build-and-battle kit krijgt ( Battle Styles ), en dat we daarmee gaan oefenen om tegen elkaar te spelen! Dit wordt in een rustige omgeving, met de hulp van de professoren. Ideaal dus om het eens een keertje uit te proberen!

Er is maar gelimiteerd plek voor deze middag. Wil je er bij zijn? Meld je dan snel aan! 

Om mee te doen met de Play! Pokémon evenementen heb je een Pokémon ID nodig. Kijk hier voor meer informatie. Wij raden je aan om dit vooraf al te regelen. Je kan dan namelijk meteen beginnen met een potje te spelen.

Reserveringen

Dit evenement is volgeboekt.